De perfecte industriële look and feel met tegels

Toen een paar decennia geleden, de eerste waardering kwam voor verlaten industriële faciliteiten voor studio’s en appartementen, werd de schoonheid van beton ontdekt voor de leefomgeving. Sinds die tijd zijn beton toepassingen populair in keramische vloeren. Met de series Section en Soho brengt Villeroy & Boch twee nieuwe beton series op de markt met een nieuwe “look” in twee oppervlakte designs met beide 4 kleuren.

De vilbostone porcellanato serie Section interpreteert deze stijl met zachte tinten in crème wit, beige zand, cement grijs en licht antraciet. Zowel het modulaire formaat 60 x 60 cm 30 x 60 cm en de kleuren goed te combineren. Het beschikbare “staafjes” mozaïek in alle kleuren kan gebruikt worden als moderne wanddecoratie.

Ideaal voor de douche
Het mozaïek in het formaat 5 x 5 cm is een aanvulling op het decoratief gebruik, met name voor het ontwerpen van inloopdouches. De mozaïeken zijn niet alleen uitgerust als alle andere formaten met vilbostoneplus, maar bieden ook de slipweerstand klasse R10, Barefoot B – een zeer aangenaam concept voor tijdloze stroom, smaakvol ingerichte badkamers en kamers.

 

Tijdens het productieproces van de tegels wordt hun oppervlaktestructuur zodanig voorzien van een beschermende laag dat de vlek- en vuilbestendigheid verder toeneemt en een nabehandeling met impregneermiddelen niet meer nodig is.