Vloer op vloer

Een nieuwe vloer is zo gelegd. In veel gevallen kan de oude vloer gewoon blijven liggen. Daar wordt een egaliseerlaag over aangelegd en vervolgens wordt de nieuwe vloer aangebracht. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de vloer beter te laten isoleren door een isolatiefolie aan te brengen. Een andere mogelijkheid is hybride isolatie: deze isolatie weerkaatst de stralingswarmte, maar vereist wel ventilatieroosters. En natuurlijk is er de mogelijkheid van vloerverwarming.

De keuze in vloeren is groot. Parketvloeren en (click)laminaatvloeren in allerlei dessins en met bijpassende profi elen en plinten. Of pvc-vloeren, die populair zijn vanwege hun kras-en slijtvastheid en bovendien geluidsreducerend werken. Door het vochtbestendige materiaal zijn deze vloeren ook toepasbaar in de badkamer.

 

nieuwsbericht vloeren