De deur in huis

Binnendeuren kunnen heel bepalend zijn voor de uitstraling van uw interieur. De keuze is groter dan ooit. Van strak en wit tot uitgesproken en in allerlei kleuren. Deuren met brede of smalle stijlen, voorzien van gangbare dorpels en uiteenlopende panelen. En aan te passen aan elke stijl: architraven en sierlijsten voor een klassieke inrichting, strakke lambrisering voor een moderne kamer. Glasdeuren, voorzien van mat of helder veiligheidsglas, zelfs glas-in-lood is mogelijk.

Zelf afmonteren, schilderen en aflakken hoeft niet meer. ALBouw van Dijk heeft genoeg keuze in zijn assortiment aan deuren die volledig afgelakt zijn. En het eindplaatje maakt u af met een keuze uit een groot assortiment deurknoppen, sloten of bijvoorbeeld bijpassende sierlijsten.

Deur project Roosendaal

 

Al bekend met onze all-in-one deurenservice?

Neem hier eens een kijkje!