Een nieuwe uitstraling in huis

nieuwsbericht2016

Warm en comfortabel wonen willen we allemaal. De meeste nieuwbouwwoningen zijn helemaal voorzien van alle gemakken van deze tijd. Maar steeds vaker kiezen mensen ervoor hun bestaande woning te verbouwen of te renoveren. Of het nu gaat om kleine of grote renovaties, om energiebesparende maatregelen of het aanpassen van uw woning voor levensloopbestendig wonen. Of ‘gewoon’ om het opknappen van het huis aan uw huidige smaak en ideeën.

 

 

Tegels, deuren, een nieuwe badkamer of keuken, stucwerk, een nieuwe gevel of vloerverwarming. Wat de reden voor een verbouwing ook is, de mogelijkheden zijn enorm. ALBouw van Dijk ondersteunt u graag tijdens dit proces. En alles is mogelijk….

Referentie: Verbouwing woning te Roosendaal

Project te Roosendaal