Optimaal daglicht in uw woning?

 

lichtkoepel

 

Wilt u daglicht toevoegen in kamers onder het platte dak waar weinig natuurlijk licht beschikbaar is?

Dan is de lichtkoepel die ALBouw van Dijk levert dé oplossing. Deze lichtkoepel transformeert uw kamer tot een oase van daglicht.

 


 

Akoestische isolatie

Met slecht weer produceren veel platdakramen en lichtkoepels een aanzienlijk lawaai. Velux lichtkoepels hebben een unieke productcombinatie en bieden een uitstekende geluidsdemping tijdens hevige regen en hagel. Zo kunt u weer rustig genieten van uw lievelingsfilm, muziek of een leuk gesprek.

Uitstekende isolatiewaarde voor de gehele lichtkoepel

Dankzij de warmte-isolatietechnische eigenschappen houdt de Velux lichtkoepel niet alleen in de winter de kou buiten. Ook in de zomer komt er veel minder warmte door een Velux lichtkoepel naar binnen in vergelijk met een traditionele lichtkoepel. Bovendien is voor een optimale warmteregulering een Velux buitenzonwering beschikbaar die perfect aansluit op de lichtkoepel en zo voor een optimaal binnenklimaat zorgt.

Een (Velux) lichtkoepel is voorzien van HR++ veiligheidsglas.

 
lichtkoepel-vormen